18 iunie 2011

CIUDATENIE

E o reclama la o banca in care protagonista e o BLONDA care intr-un spot anterior venise prea devreme acasa si-si gasise iubitul cu o alta femeie. Ce m-a mirat e ca pe fundalul reclamei se aude piesa SUICIDE BLONDE a lui INXS... E de bine? E un truc al publicitarilor, sau o greseala macabra? Daca aveti vreun raspuns avizat, puneti-l va rog la comentarii! Chiar sunt curios. Va multumesc!

5 comentarii:

 1. Hmm, nu sunt atat de cunoscator incat sa recunosc piesa respectiva. Pe mine m-a deranjat altceva la reclama aia: n-am inteles de ce o insela? Nevasta era mai buna decat amanta :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsul meu nu cred că e avizat, n-am idee la ce s-au gândit cei ce au ales melodia, dar prima dată când am văzut reclama am rânjit prostește câteva minute. Păi în zilele noastre ce metodă mai bună de sinucidere decât un credit???

  RăspundețiȘtergere
 3. Off topic of the day:

  http://denisuca.com/timisoara-facuta-de-rahat-de-clubul-heaven.html

  Meltenii vrea decat cu meltenii...

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu cred ca unele reclame sunt facute să te enerveze dinadins ... dacă nu putem cu calitatea ... ii jucăm la pisic pe fraieri.

  RăspundețiȘtergere
 5. In reclama pe care o amintesti e folosita "SEXBOMB'-TOM JONES & MOUSSE T. In continuarea ei, cea cu "...am banca mea", e cantecul de la INXS. Drepturi de autor s-or fi platit?

  RăspundețiȘtergere