15 iunie 2011

"Secretul" meu (atentie! text filosofic)

2010 (aici inca mai aveam ceva falci...)
2006
Daca am reusit si eu vreodata intr-o zona a incercarilor, aceea ar fi "slabitul".
Vine vara si vrea toata lumea sa arate bine pe plaja. Eu pot sa-ti spun cum am slabit aproape 30 de kilograme in vreo jumatate de an, fara sa folosesc cocaina. Cei de pe langa mine spun "dom'le ce vointa de fier!" N-as zice. "Secretul" este...


Sunt doua moduri de a face lucrurile in viata: prin forta sau prin putere. Mare diferenta! Forta te ajuta sa dai un pumn, dar trebuie s-o "platesti"!, pentru ca adversarul iti poate intoarce pumnul. Puterea se manifesta atunci cand un om isi cunoaste limitele si nu face decat ce stie ca poate. ASTA E IMPOSIBIL DE INVINS. Ok, acum sa traducem in metode de slabit: dietele predate de media sunt o expresie a fortei. Dar forta se "plateste" - te vei ingrasa din nou. Ga-ran-tat. Scuze: GA-RAN-TAT. Alternativa e povestea cu puterea. Si aici intervine "secretul" meu. Puterea sta in informatie. Bineinteles! Daca stapanesti informatiile despre mancare si efectul ei asupra corpului tau nu te vei mai intoarce la problemele de greutate.

INFORMATII UTILE :)

NU EXISTA MAGIE. KILOGRAMELE SE PIERD DOAR PRIN SPORT SI ALIMENTATIE SLABA IN CALORII.


NU CONTEAZA CE OBICEIURI ALIMENTARE AU  PARINTII  SAU PRIETENII NOSTRI . DACA SUNT BURTOSI SI RESPIRA GREU POATE CA AU GRESIT UNDEVA IN EDUCATIA LOR ALIMENTARA. FA CUM E BINE, NU CUM E NORMA!


ASTEAPTA-TE LA MISTOURI ! OAMENII VOR RADE DE TINE CA SA-SI PROTEJEZE ORGOLIUL.


NU INCERCA SA SLABESTI 30 DE KG IN 6 LUNI! ALEX VIDIA IN GENERAL NU E FOARTE RABDATOR SAU STABIL!
2 comentarii:

  1. Off topic of the day:
    Michael Jacson ft Akon = Florin Chilian feat. Florin Salam

    RăspundețiȘtergere
  2. Important e nu sa slabesti, ci sa slabesti sanatos... Multa lume trece peste aspectul asta si se infometeaza aiurea, doar ca sa se ingrase la loc. Ideea de baza e alimentatie sanatoasa si atenta + sport = sanatate si slabit eficient. Cheers!

    RăspundețiȘtergere